Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Zabudnowo
Toeschouwers: 7457 (Staanplaatsen: 5631, Zitplaatsen: 1726, VIP-plaatsen: 100)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Miroslaw Kossakowski trapte af. In de 3e minuut kreeg Nae Leahu een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Dankzij enkele mooie bewegingen kon Nae Leahu een moeilijk schot lossen in de 7e minuut, deze kon echter gemakkelijk redden bij de linkerpaal. Nae Leahu rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 9e minuut de bal in doel. Klement Sedzikowski kon er niks aan doen en nu was het 1-0. Indien Witold Kissel de bal beter had kunnen drukken in de 13 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Trpimir Huško trapte de bal goed in de 14 wedstrijdminuut. Met meer geluk dan wijsheid, kon Kulawe Nogi's doelman Klement Sedzikowski de bal onder controle krijgen toen Lucjan Podolski hem over hem heen probeerde te stiften. Met wat geluk nam Miroslaw Kossakowski de bal af van een tegenstander en na 19 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Napoleon Zacharzewski, het was nu 1-1. Het schot van Klement Drugi deed het netje achter Klement Sedzikowski bollen, 2-1. De 3-1 werd door Kajetan Zagrobelny op onnavolgbare wijze achter Klement Sedzikowski gelegd. Een conflict leidde ertoe dat DRAGON Dąbrówka een vrije trap kreeg na 29 minuten. Julian Kaczucha trapte de bal goed. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Patryk Olejarz oog in oog kwam te staan met Klement Sedzikowski in de 32 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. Kulawe Nogi's Klement Sedzikowski speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Patryk Olejarz in de 34e minuut. Paul Ilie gaf een goede vrije schop in de 35 minuut van de wedstrijd. Een onverwacht hard schot van Klement Drugi in de 37e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Klement Sedzikowski naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Maksymilian Brzeszczak knalde de bal richting doel in de 38e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Klement Sedzikowski had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Lucjan Podolski in de 42e minuut. Nae Leahu had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 46e minuut, maar doelman Klement Sedzikowski had nog een goede redding in huis. Het publiek was erg gelukkig met de 3-1 voorsprong van het thuisteam, toen de scheidsrechter aan het einde van de eerste helft affloot voor de rust.

De spelers van het thuisspelende team leken het fitst toen ze het veld op kwamen voor de tweede helft. Patryk Olejarz was degene die mocht aftrappen. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Paul Ilie toen deze in de 52 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Kulawe Nogi. Na zo'n overduidelijke overtreding van een van DRAGON Dąbrówka's verdedigers, kon de scheidsrechter niet anders doen dan de bal voor Kulawe Nogi's Paul Ilie op de stip te leggen. Kulawe Nogi's Klement Sedzikowski toonde zijn kwaliteiten door de penalty van Julian Kaczucha te stoppen. In de 54e minuut van de wedstrijd kreeg DRAGON Dąbrówka een hoekschop, waarvoor Julian Kaczucha naar de cornervlag rende. Klement Sedzikowski had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Patryk Olejarz in de 59e minuut. Na 60 minuten, leek het doel van Kulawe Nogi iets te ver open toen Håvard Rye vrij kwam, maar Klement Sedzikowski bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Het publiek was ervan overtuigd dat Patryk Olejarz's extreem harde schot, nadat hij vrij was komen te staan, er in ging, maar Klement Sedzikowski was meedogenloos in de 62e minuut van de wedstrijd Na een redelijk ruwe tackel kreeg DRAGON Dąbrówka's Håvard Rye een vrije schop in de 63 minuut. Paul Ilie trapte de bal goed in de 74 wedstrijdminuut. In de 74e minuut kreeg Julian Kaczucha een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Kulawe Nogi's Klement Sedzikowski speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Klement Drugi in de 77e minuut. Napoleon Zacharzewski toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Miroslaw Kossakowski in de 78e minuut van de wedstrijd. Lucjan Podolski kon in de 84e minuut bijna scoren door de bal over Klement Sedzikowski te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Patryk Olejarz kon in de 86e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. Klement Drugi loste een schot op doel in de 88e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Mariusz Narbut de bal rechts van Klement Sedzikowski in doel na 90 minuten,5-1. Daniel Zuraw gaf een goede vrije schop in de 93 minuut van de wedstrijd. Na 94 minuten kreeg Patryk Olejarz een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 6-1 opleverde. Het waren enkel nog de die-hard fans van Kulawe Nogi die in het station bleven tot het laatste fluitsignaal. De meeste andere waren al vertrokken, ontgoocheld over de manier waarop hun ploeg werd uiteen gespeeld.