Terug naar boven

Wedstrijdverslag

ARENA FAJNIAKÓW
Toeschouwers: 7756 (Staanplaatsen: 5819, Zitplaatsen: 1783, VIP-plaatsen: 154)
Een schitterende ambiance vandaag, voor een goede pot voetbal. Zowel publiek als spelers waren er helemaal klaar voor en Ludomir Boruta trapte af. Na 5 minuten werd de score 0-1 toen Zbyszko Wysocki door de Fajniaki defensie kwam en een draaibal op doel schoot, de bal passeerde Stefan Mios langs zijn rechterkant. Stefan Mios had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Tytus Jeziorkowski in de 11e minuut. Fajniaki's Stefan Mios speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Maciej Zyskowski in de 12e minuut. Een conflict leidde ertoe dat Fajniaki een vrije trap kreeg na 12 minuten. Leon Figlewski trapte de bal goed. Na wat achteloos verdedigen kon Tytus Jeziorkowski de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 0-2. In de 17e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Stefan Mios van Fajniaki, maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. Na 19 minuten kreeg Maciej Zyskowski een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 0-3 opleverde. In de 23e minuut schoot Tytus Jeziorkowski op wat een open doel leek, maar Stefan Mios zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze Zbyszko Wysocki een onnodige gele kaart in de 26 wedstrijdminuut. In de 26 wedstrijdminuut werd ↖ Sagittarius ↗ een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Zbyszko Wysocki om door de defensie te manoeuvreren. Stefan Mios had geen schijn van kans toen het schot van Zbyszko Wysocki in de 30e minuut rechts van hem in doel ging. 0-4. In de 34e minuut schoot Maciej Zyskowski op wat een open doel leek, maar Stefan Mios zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 37 wedstrijdminuut werd Fajniaki een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Leon Figlewski om door de defensie te manoeuvreren. Stefan Mios toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Maciej Zyskowski in de 38e minuut van de wedstrijd. ↖ Sagittarius ↗'s Walery Madej kreeg in de 39e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. In de 41e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Modesto Font van ↖ Sagittarius ↗, maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Tytus Jeziorkowski, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde.

De scheidsrechter had zich in de rust laten vervangen, omdat hij naar zijn vrouw moest die op het punt stond te bevallen. Met de vierde official als arbiter ging de tweede helft van start. De Fajniaki defensie was te laat toen Tytus Jeziorkowski er in de 51e minuut vandoor ging en de 0-5 links van de onzekere Stefan Mios binnen tikte. ↖ Sagittarius ↗'s Tytus Jeziorkowski kreeg in de 56e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Met meer geluk dan wijsheid, kon Fajniaki's doelman Stefan Mios de bal onder controle krijgen toen Tytus Jeziorkowski hem over hem heen probeerde te stiften. Tytus Jeziorkowski loste een schot op doel in de 65e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Indien Tytus Jeziorkowski de bal laag had gehouden zou er in de 68e minuut een doelpunt geweest zijn. De bal raakte de lat en vloog achter het doel. Tytus Jeziorkowski kon in de 73e minuut bijna scoren door de bal over Stefan Mios te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Leon Figlewski gaf een goede vrije schop in de 77 minuut van de wedstrijd. In de 82e minuut kreeg Tytus Jeziorkowski een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Na een mooie corner kreeg Igor Lizewski de kans voor een gevaarlijk schot. Ondanks dit kon Stefan Mios eenvoudig redden. Stefan Mios maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Maciej Zyskowski in de 91e minuut. Een aanvaller van ↖ Sagittarius ↗ wist de bal via een tegenstander achter te trappen en zo een hoekschop te versieren. Maciej Zyskowski krulde de bal in de 92e minuut prachtig voor het doel. Radomir Marosz loste een schot op doel in de 95e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Ontgoocheld dropen de spelers van Fajniaki, ↖ Sagittarius ↗ ging met een welverdiende overwinning op zak terug naar huis.