Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Ringiste Staadion
Toeschouwers: 7960 (Staanplaatsen: 5971, Zitplaatsen: 1831, VIP-plaatsen: 158)
De zon scheen, het gras was pas gemaaid en het publiek juichte toen Robert Talv de wedstrijd begon met zijn aftrap. Een onverwacht hard schot van Hendrik Vask in de 7e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Gunnar Eessaar naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na 16 minuten, leek het doel van Festina Lente iets te ver open toen Ats Ratassepp vrij kwam, maar Gunnar Eessaar bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Een conflict leidde ertoe dat JK Lehtse Sport een vrije trap kreeg na 19 minuten. Agu Ratassepp trapte de bal goed. Ats Ratassepp knalde de bal richting doel in de 22e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Hans Trepp kon in de 26e minuut bijna scoren door de bal over Kert Hell te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. In de 34e minuut kreeg Ivar Normak een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Robert Talv raakte de bal totaal verkeerd in de 35e minuut. Gelukkig voor hem had de keeper hier ook niet op gerekend en stond op zijn verkeerde been. De 1-1 hobbelde tergend langzaam over de lijn. JK Lehtse Sport's Kert Hell toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 40e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor JK Lehtse Sport te voorkomen. Indien Robert Talv de bal beter had kunnen drukken in de 45 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve.

De scheidsrechter had zich in de rust laten vervangen, omdat hij naar zijn vrouw moest die op het punt stond te bevallen. Met de vierde official als arbiter ging de tweede helft van start. Een onverwacht hard schot van Ivar Normak in de 54e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Kert Hell naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Villem Voltri loste een schot op doel in de 60e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Indien Villem Voltri de bal beter had kunnen drukken in de 62 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Indien Robert Talv de bal beter had kunnen drukken in de 66 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. JK Lehtse Sport's Kert Hell speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Ivar Normak in de 68e minuut. In de 73e minuut schoot Robert Talv op wat een open doel leek, maar Kert Hell zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Ivar Normak, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Ivar Normak raakte de bal niet hard genoeg in de 76e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Na wat achteloos verdedigen kon Robert Talv de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 3-1. Ats Ratassepp raakte de bal niet hard genoeg in de 82e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Indien Ats Ratassepp de bal beter had kunnen drukken in de 88 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Met een aantal slimme bewegingen met de bal, kwam Ats Ratassepp in de 94 in een goede positie. Met zijn linkerbeen redde Gunnar Eessaar zijn Festina Lente van een tegendoelpunt. Indien Ats Ratassepp de bal beter had kunnen drukken in de 96 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Het thuispubliek schreeuwde de longen uit het lijf na het eindsignaal. Festina Lente hield de punten thuis hoewel JK Lehtse Sport duidelijk domineerde.