Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Cibali Stadium
Toeschouwers: 5000 (Staanplaatsen: 4000, Zitplaatsen: 1000, VIP-plaatsen: 0)
Na het concert van U2 en het afbreken van de klauw werd het veld heraangelegd op kosten van Bono. De spelers spelen dus op een gloednieuwe grasmat. Met wat geluk nam Zülfikar Taştan de bal af van een tegenstander en na 4 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Kayhan Bayazid, het was nu 0-1. Kayhan Bayazid toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Zülfikar Taştan in de 8e minuut van de wedstrijd. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Zülfikar Taştan, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Kayhan Bayazid had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Kerem Mahsun in de 12e minuut. De supporters van Güngören mompelden toen Cibali SK een twijfelachtige vrije schop kreeg na 14 minuten vanuit een prachtige positie. Mustafa Yaşar Mesut deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Zülfikar Taştan rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 16e minuut de bal in doel. Kayhan Bayazid kon er niks aan doen en nu was het 0-2. In de 23e minuut kreeg Gürol Metin een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Kayhan Bayazid had geen schijn van kans toen het schot van Zülfikar Taştan in de 24e minuut rechts van hem in doel ging. 0-3. Ahmet Baki Tuncaral knalde de 0-4 in de 28e minuut in het doel met een schot dat Kayhan Bayazid rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Cibali SK's Kayhan Bayazid speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Kerem Mahsun in de 31e minuut. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Halil İbrahim Acarbay toen deze in de 32 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Cibali SK. Na 32 minuten werd Cibali SK een vrije schop toegekend die door Halil İbrahim Acarbay werd getrapt. Met wat geluk nam Zülfikar Taştan de bal af van een tegenstander en na 37 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Kayhan Bayazid, het was nu 0-5. Met wat geluk nam Mustafa Oğuz Seferoğlulları de bal af van een tegenstander en na 42 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Kayhan Bayazid, het was nu 0-6. In de 46e minuut schoot Zülfikar Taştan op wat een open doel leek, maar Kayhan Bayazid zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Na een ongunstige eerste helft verliet het thuisteam het veld met een 0-6 achterstand.

De scheidsrechter had zich in de rust laten vervangen, omdat hij naar zijn vrouw moest die op het punt stond te bevallen. Met de vierde official als arbiter ging de tweede helft van start. De 0-7 ontstond door een knoert van een fout in de verdediging. Ahmet Baki Tuncaral nam het kadootje dankbaar in ontvangst en schreef het doelpunt op zijn naam. Songurhan Eyüp raakte de bal niet hard genoeg in de 62e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Met meer geluk dan wijsheid, kon Cibali SK's doelman Kayhan Bayazid de bal onder controle krijgen toen Sercan Tümen hem over hem heen probeerde te stiften. Na 72 minuten gespeeld te hebben, Moest Cibali SK's doelman Kayhan Bayazid de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Gürbüz As. De supporters van Güngören mompelden toen Cibali SK een twijfelachtige vrije schop kreeg na 74 minuten vanuit een prachtige positie. Sungurbey Sebukalp deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Een onverwacht hard schot van İlhami Yeğin in de 82e minuut van de wedstrijd, dwong doelman kaya Boz naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Kayhan Bayazid maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Zülfikar Taştan in de 84e minuut. Een onverwacht hard schot van Gürol Metin in de 85e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Kayhan Bayazid naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Kayhan Bayazid had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Zülfikar Taştan in de 86e minuut. Kayhan Bayazid toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 88e minuut fantastisch redde op het schot van Zülfikar Taştan, die geheel vrij stond. Het schot van Zülfikar Taştan deed het netje achter Kayhan Bayazid bollen, 0-10. Nog voor het laatste fluitsignaal verlieten de eerste supporters van Cibali SK de tribune al. Güngören had veel beter gespeeld en verdiend gewonnen.