Terug naar boven

Wedstrijdverslag

广西来宾异军联队
Toeschouwers: 5000 (Staanplaatsen: 4000, Zitplaatsen: 1000, VIP-plaatsen: 0)
胡梁风 maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van 蔡风义 in de 5e minuut. 韩凡克 knalde de bal richting doel in de 8e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. De scheidsrechter was waakzaam en merkte een ernstige fout door 潘南轩 op in de 11e minuut. Hij kreeg onmiddellijk een gele kaart. Na 11 minuten werd 广西来宾异军联队 een vrije schop toegekend die door 潘南轩 werd getrapt. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze 姜昆宽 een onnodige gele kaart in de 14 wedstrijdminuut. De supporters van 贵州六盘水热刺联队 mompelden toen 广西来宾异军联队 een twijfelachtige vrije schop kreeg na 14 minuten vanuit een prachtige positie. 姜昆宽 deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Dankzij zijn balcontrole en enkele sublieme schijnbewegingen creërde 柯迪坤 in de 15e minuut de mogelijkheid voor een schot. Maar met een uitgestoken been en een beetje geluk kon 宋旭弘 de bal toch stoppen. In de 17 wedstrijdminuut werd 广西来宾异军联队 een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door 沈云光 om door de defensie te manoeuvreren. Een conflict leidde ertoe dat 广西来宾异军联队 een vrije trap kreeg na 23 minuten. 潘南轩 trapte de bal goed. 柯迪坤 rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 25e minuut de bal in doel. 宋旭弘 kon er niks aan doen en nu was het 1-1. Na 31 minuten verloor een verdediger van 贵州六盘水热刺联队 de bal, die over de doellijn rolde en 广西来宾异军联队 kreeg zo een hoekschop. 马光烨 nam de hoekschop. Na een mooie corner kreeg 马光烨 de kans voor een gevaarlijk schot. Ondanks dit kon 胡梁风 eenvoudig redden. 韩凡克 kon in de 33e minuut bijna scoren door de bal over 胡梁风 te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. 蔡风义 loste een schot op doel in de 39e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Indien 姜庭辰 de bal beter had kunnen drukken in de 48 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. De eerste helft ging gelijk op en met de 1-1 score, kregen de spelers even rust.

MvdW
蔡风义

Beide teams kwamen fris van geest het veld weer op voor de tweede helft. De scheidsrechter floot om 柯迪坤 duidelijk te maken dat hij mocht aftrappen. 蔡风义 loste een schot op doel in de 58e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze 沈云光 een onnodige gele kaart in de 65 wedstrijdminuut. Indien 姜庭辰 de bal beter had kunnen drukken in de 67 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. 贵州六盘水热刺联队's 胡梁风 speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van 蔡风义 in de 75e minuut. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van 韩凡克, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. In de 78e minuut schoot 蔡风义 op wat een open doel leek, maar 胡梁风 zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van 韩凡克, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Indien 蔡风义 de bal beter had kunnen drukken in de 80 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. 蔡风义 raakte de bal niet hard genoeg in de 86e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. 贵州六盘水热刺联队's 胡梁风 speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van 蔡风义 in de 87e minuut. Indien 韩凡克 de bal beter had kunnen drukken in de 91 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. In de 92e minuut schoot 蔡风义 op wat een open doel leek, maar 胡梁风 zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde.