Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Gryf Pomorski
Toeschouwers: 35 (Staanplaatsen: 27, Zitplaatsen: 8, VIP-plaatsen: 0)
De spelers kwamen onder groot applaus de wei in. Toen ook het arbitrale trio er klaar voor was, trapte Ture Nyberg snel af. Toen Karol Puzio in de 3e minuut dichtbij het strafschopgebied viel, dacht hij een vrije schop te krijgen maar de scheidsrechter gaf hem in plaats daarvan een gele kaart voor een poging om hem te bedriegen. De supporters van Skollholmen FC mompelden toen Kosynierzy FC een twijfelachtige vrije schop kreeg na 3 minuten vanuit een prachtige positie. Karol Puzio deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Kosynierzy FC's Candido Virila speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Erland Alebom in de 6e minuut. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Skollholmen FC's Börge Smitt een vrije schop in de 8 minuut. Kosynierzy FC's Candido Virila speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Ture Nyberg in de 9e minuut. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Skollholmen FC's Michael Python een vrije schop in de 10 minuut. %goalkeeperdId% maakte een geweldige redding, door het schot van Karol Puzio in de 12e minuut te pakken. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Lukas Johnsson, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Anton Hök had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Karol Puzio in de 14e minuut. Karol Puzio kon in de 17e minuut bijna scoren door de bal over Anton Hök te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Na 21 minuten kreeg Lukas Johnsson een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 0-1 opleverde. Na 27 minuten kreeg Inge Hake een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 0-2 opleverde. Karol Puzio schoot toen hij vrij voor het doel kwam, in de 31e minuut, Anton Hök showde zijn kwaliteiten met een redding op een bal die door de fans van Kosynierzy FC al als doelpunt was geteld. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Kosynierzy FC's Harri Kane een vrije schop in de 33 minuut. Na 35 minuten, leek het doel van Kosynierzy FC iets te ver open toen Ture Nyberg vrij kwam, maar Candido Virila bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Na 37 minuten wedstrijd schoot Harri Kane zonder aarzelen de bal rechts van Anton Hök, 1-2. Een inworp in de 41 minuut werd genomen door Aureliusz Indyk met Valeri Hadzhisotirov als ontvanger, die de bal snel door paste. Anton Hök maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Harri Kane in de 42e minuut. Een conflict leidde ertoe dat Kosynierzy FC een vrije trap kreeg na 46 minuten. Wawrzyniec Charlap trapte de bal goed.

MvdW
Harri Kane

Het thuisspelende team, zwaaide naar het publiek toen het tijd was voor Karol Puzio om de bal af te trappen voor de tweede helft. Candido Virila maakte een fantastische redding in de 51 van de wedstrijd, toen Lukas Johnsson een schot op het doel loste. Na 53 minuten gespeeld te hebben, Moest Kosynierzy FC's doelman Candido Virila de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Erland Alebom. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Börge Smitt toen deze in de 57 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Skollholmen FC. Börge Smitt gaf een goede vrije schop in de 58 minuut van de wedstrijd. Anton Hök had geen schijn van kans toen het schot van Karol Puzio in de 62e minuut rechts van hem in doel ging. 3-2. Na wat achteloos verdedigen kon Karol Puzio de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 4-2. Indien Harri Kane de bal beter had kunnen drukken in de 69 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Anton Hök had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Harri Kane in de 74e minuut. Met wat geluk nam Harri Kane de bal af van een tegenstander en na 76 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Anton Hök, het was nu 5-2. Karol Puzio rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 86e minuut de bal in doel. Anton Hök kon er niks aan doen en nu was het 6-2. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Karol Puzio, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Harri Kane rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 91e minuut de bal in doel. Anton Hök kon er niks aan doen en nu was het 7-2.

Karol PuzioK Puzio 3'
  21' (0-1)Lukas JohnssonL Johnsson
  27' (0-2)Inge HakeI Hake
 Harri KaneH Kane(1-2) 37'
  57' Börge SmittB Smitt
 Valeri HadzhisotirovV Hadzhisotirov(2-2) 59'
 Karol PuzioK Puzio(3-2) 62'
 Karol PuzioK Puzio(4-2) 65'
 Harri KaneH Kane(5-2) 76'
 Karol PuzioK Puzio(6-2) 86'
 Harri KaneH Kane(7-2) 91'