Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Marko Stadium
Toeschouwers: 161 (Staanplaatsen: 121, Zitplaatsen: 37, VIP-plaatsen: 3)
Onder applaus van de toeschouwers die het gure weer hadden getrotseerd om de wedstrijd van vandaag te aanschouwen trapte Jun Osborne af. 5 minuten in de wedstrijd nam Samuel Cristofol een inworp, en de bal kwam snel weer in het spel dankzij Desiderio Vargas. Ivan Tadzio trapte de bal goed in de 5 wedstrijdminuut. Esteve Mark had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 8e minuut, maar doelman Bruce Wayne had nog een goede redding in huis. Ciriaco Mannuel gaf een goede vrije schop in de 10 minuut van de wedstrijd. Toen Jun Osborne in de 12e minuut dichtbij het strafschopgebied viel, dacht hij een vrije schop te krijgen maar de scheidsrechter gaf hem in plaats daarvan een gele kaart voor een poging om hem te bedriegen. Indien Thomas Vollmari de bal laag had gehouden zou er in de 14e minuut een doelpunt geweest zijn. De bal raakte de lat en vloog achter het doel. Na een redelijk ruwe tackel kreeg U21 Totoras F.C.'s Lin Sen een vrije schop in de 18 minuut. Ciriaco Mannuel kon in de 19e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. Jeremias Vedillo had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Thomas Vollmari in de 21e minuut. Bruce Wayne maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Esteve Mark in de 25e minuut. In de 26e minuut van de wedstrijd stond Thomas Vollmari perfect opgesteld om een schot op het doel te wagen, maar C.A.M.P's Jeremias Vedillo had geluk en kreeg de bal te pakken. In de 29e minuut schoot Placido Frascuelo op wat een open doel leek, maar Bruce Wayne zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. %goalkeeperdId% maakte een geweldige redding, door het schot van Esteve Mark in de 36e minuut te pakken. Het was indrukwekkend te zien hoe Bruce Wayne het schot recht voor het doel, in de 43e minuut, behandelde en super redding verrichte op het afstandsschot van Ciriaco Mannuel. Jeremias Vedillo toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 45e minuut fantastisch redde op het schot van Thomas Vollmari, die geheel vrij stond.

Beide teams kwamen fris van geest het veld weer op voor de tweede helft. De scheidsrechter floot om Thomas Vollmari duidelijk te maken dat hij mocht aftrappen. Jeremias Vedillo had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Thomas Vollmari in de 54e minuut. Samuel Cristofol kreeg zijn tweede gele kaart van de wedstrijd in de 56e minuut. Dit betekende dat hij het veld moest verlaten. Samuel Cristofol trapte de bal goed in de 56 wedstrijdminuut. %goalkeeperdId% maakte een geweldige redding, door het schot van Thomas Vollmari in de 59e minuut te pakken. Thomas Vollmari had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 60e minuut, maar doelman Jeremias Vedillo had nog een goede redding in huis. Thomas Vollmari kon in de 63e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Esteve Mark, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Bruce Wayne had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Jun Osborne in de 68e minuut. Toen Thomas Vollmari in de 71e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Thomas Vollmari, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na 77 minuten gespeeld te hebben, Moest C.A.M.P's doelman Jeremias Vedillo de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Jamar Paige. In de 80e minuut schoot Thomas Vollmari op wat een open doel leek, maar Jeremias Vedillo zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Julio Duarte knalde de bal richting doel in de 83e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Na 87 minuten wedstrijd schoot Jamar Paige zonder aarzelen de bal rechts van Jeremias Vedillo, 0-2. Jeremias Vedillo maakte een fantastische redding in de 90 van de wedstrijd, toen Albino Corderun een schot op het doel loste. Na 90 minuten gespeeld te hebben, Moest C.A.M.P's doelman Jeremias Vedillo de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Albino Corderun. Na 95 minuten werd C.A.M.P's Desiderio Vargas een beetje te fanatiek in zijn pogingen om een tegenstander te stoppen. Hij kreeg voor de tweede keer geel en werd van het veld gestuurd. In de 96 wedstrijdminuut werd C.A.M.P een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Desiderio Vargas om door de defensie te manoeuvreren. Jeremias Vedillo toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Thomas Vollmari in de 98e minuut van de wedstrijd.