Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Piquirenda
Toeschouwers: 178 (Staanplaatsen: 134, Zitplaatsen: 41, VIP-plaatsen: 3)
Het veld was nog nat na de regen van de afgelopen dagen toen Matias Montrelle aftrapte voor de eerste helft. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Anselmo Pitin, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Piquirenda FC's Justo Casado een vrije schop in de 4 minuut. Nestor Mogel had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Matias Montrelle in de 5e minuut. Estrellas de Caballito's Jaime Venceslao speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Maximiliano Perutxo in de 7e minuut. Nestor Mogel had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Higinio Luzea in de 13e minuut. In de 13e minuut schoot Matias Montrelle op wat een open doel leek, maar Nestor Mogel zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Piquirenda FC's Nestor Mogel speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Higinio Luzea in de 16e minuut. Nestor Mogel toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Higinio Luzea in de 16e minuut van de wedstrijd. Matias Montrelle rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 20e minuut de bal in doel. Nestor Mogel kon er niks aan doen en nu was het 0-1. De supporters van Estrellas de Caballito mompelden toen Piquirenda FC een twijfelachtige vrije schop kreeg na 24 minuten vanuit een prachtige positie. Gaudencio Emeterio deed jammer genoeg niet veel met deze kans. In de 25e minuut van de wedstrijd schoot Anselmo Pitin van grote afstand. De bal had rechts van de keeper kunnen verdwijnen, maar Nestor Mogel toonde zijn vorm door de bal eenvoudig te pakken. Matias Montrelle kon in de 28e minuut bijna scoren door de bal over Nestor Mogel te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Met wat geluk nam Matias Montrelle de bal af van een tegenstander en na 31 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Nestor Mogel, het was nu 0-2. Na 34 maakten minuten maakte Everardo Berenguer de 1-2 door een vanop korte afstand getrapte draaibal. Estrellas de Caballito's keeper Jaime Venceslao probeerde nog de bal te stoppen, maar hij kwam te laat. Piquirenda FC's Nestor Mogel speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Higinio Luzea in de 37e minuut. In de 38e minuut vond de scheidsrechter een rode kaart noodzakelijk toen Tiburcio Cerilo met een ruige tackel %targetId% onderuit haalde. Een van de spelers van Piquirenda FC had de bal op een gevaarlijke plek totdat hij geduwd werd en viel. De scheidsrechter keek naar de grensrechter en gaf toen Piquirenda FC alsnog de strafschop in deze twijfelachtige situatie. In de 39e minuut werd er een strafschop toegekend aan Estrellas de Caballito. Anselmo Pitin bleef koel en trapte de bal rechts van Nestor Mogel in doel. De keeper kon er nog bijna bij, maar de bal ging binnen, de score was 1-3. Nestor Mogel toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Matias Montrelle in de 42e minuut van de wedstrijd. Het publiek was zeer ontevreden toen het thuisteam ging rusten met een achterstand.

Na 53 minuten gespeeld te hebben, Moest Piquirenda FC's doelman Nestor Mogel de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Matias Montrelle. In de 54e minuut kreeg Daniel Selatse een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Na 58 minuten wedstrijd kon Maximiliano Perutxo vrij uit halen. De Piquirenda FC verdedigers kruisten hun vingers. Maximiliano Perutxo was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Nestor Mogel toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 64e minuut fantastisch redde op het schot van Matias Montrelle, die geheel vrij stond. De wissel was terecht, Alberto Refugio was aan het einde van zijn Latijn. Patricio Sabin kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. Anselmo Pitin gaf een goede vrije schop in de 77 minuut van de wedstrijd. Piquirenda FC's Nestor Mogel toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 80e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Piquirenda FC te voorkomen. Na 84 minuten, leek het doel van Piquirenda FC iets te ver open toen Higinio Luzea vrij kwam, maar Nestor Mogel bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Matias Montrelle had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 86e minuut, maar doelman Nestor Mogel had nog een goede redding in huis. De supporters van Estrellas de Caballito mompelden toen Piquirenda FC een twijfelachtige vrije schop kreeg na 95 minuten vanuit een prachtige positie. Justo Casado deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Het snoeiharde schot van Anselmo Pitin in de 96ste minuut dreunde tegen de lat, die daarmee wat blikschade opliep. Nog voor het laatste fluitsignaal verlieten de eerste supporters van Piquirenda FC de tribune al. Estrellas de Caballito had veel beter gespeeld en verdiend gewonnen.