Terug naar boven

Wedstrijdverslag

ArenA OF FeaR.
Toeschouwers: 5000 (Staanplaatsen: 4000, Zitplaatsen: 1000, VIP-plaatsen: 0)
Een onverwacht hard schot van Damazy Duda in de 4e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Jacek Falkowski naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na 5 minuten kon Goplania Inowroclaw's Dawid Skoroda vrij uithalen en eenvoudig de bal in doel voorbij de kansloze Florian Jucha schieten, 1-0. De supporters van N a n k a t s u mompelden toen Goplania Inowroclaw een twijfelachtige vrije schop kreeg na 10 minuten vanuit een prachtige positie. Marek Rzentkowski deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Toen Lukasz Gomolka in de 13e minuut dichtbij het strafschopgebied viel, dacht hij een vrije schop te krijgen maar de scheidsrechter gaf hem in plaats daarvan een gele kaart voor een poging om hem te bedriegen. Florian Jucha had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Tobiasz Pieknik in de 16e minuut. Na wat achteloos verdedigen kon Lukasz Gomolka de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 1-1. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Wincenty Dziatkowski toen deze in de 20 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Goplania Inowroclaw. Wincenty Dziatkowski gaf een goede vrije schop in de 20 minuut van de wedstrijd. Een conflict leidde ertoe dat N a n k a t s u een vrije trap kreeg na 21 minuten. Jaroslaw Niziolek trapte de bal goed. Florian Jucha maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Maksymilian Banan in de 22e minuut. Na een redelijk ruwe tackel kreeg N a n k a t s u's Bogumil Plaski een vrije schop in de 23 minuut. Florian Jucha toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 26e minuut fantastisch redde op het schot van Tobiasz Pieknik, die geheel vrij stond. N a n k a t s u's Walery Rosen kreeg in de 28e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Florian Jucha stond te pitten toen Tobiasz Pieknik de bal snoeihard in doel knalde na 33 minuten. De score was nu 2-1. N a n k a t s u's Florian Jucha toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 36e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor N a n k a t s u te voorkomen. Maksymilian Banan knalde de 3-1 in de 42e minuut in het doel met een schot dat Florian Jucha rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Het publiek was erg gelukkig met de 4-1 voorsprong van het thuisteam, toen de scheidsrechter aan het einde van de eerste helft affloot voor de rust.

Na het gebruikelijke lauwe bakkie pleur en de daarbij behorende tactische aanwijzingen van de coach, verschenen de spelers weer blij van zin in de wei. De aanval was goed, maar toen Damazy Duda in de 53e minuut ging schieten, schoot hij niet goed genoeg en vloog de bal ver over. Met meer geluk dan wijsheid, kon Goplania Inowroclaw's doelman Jacek Falkowski de bal onder controle krijgen toen Lukasz Gomolka hem over hem heen probeerde te stiften. Na 56 minuten, leek het doel van N a n k a t s u iets te ver open toen Dawid Skoroda vrij kwam, maar Florian Jucha bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Florian Jucha had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Tobiasz Pieknik in de 57e minuut. Florian Jucha toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Tobiasz Pieknik in de 64e minuut van de wedstrijd. In de 65e minuut schoot Wincenty Dziatkowski op wat een open doel leek, maar Florian Jucha zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 66 wedstrijdminuut werd N a n k a t s u een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Bogumil Plaski om door de defensie te manoeuvreren. Na 71 minuten werd N a n k a t s u een vrije schop toegekend die door Walery Rosen werd getrapt. Indien Tobiasz Pieknik de bal beter had kunnen drukken in de 73 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. N a n k a t s u's Florian Jucha speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Tobiasz Pieknik in de 75e minuut. Met wat geluk nam Dawid Skoroda de bal af van een tegenstander en na 77 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Florian Jucha, het was nu 6-1. In de 80e minuut schoot Dawid Skoroda op wat een open doel leek, maar Florian Jucha zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Een onverwacht hard schot van Tobiasz Pieknik in de 82e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Florian Jucha naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Wincenty Dziatkowski trapte de bal goed in de 84 wedstrijdminuut. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Walery Rosen, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Tobiasz Pieknik, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Damazy Duda knalde de bal richting doel in de 90e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Met wat geluk nam Fryderyk Zbytniewski de bal af van een tegenstander en na 97 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Florian Jucha, het was nu 7-1.