Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Sommarsæte
Toeschouwers: 5000 (Staanplaatsen: 4000, Zitplaatsen: 1000, VIP-plaatsen: 0)
Het veld was nog nat na de regen van de afgelopen dagen toen Lars-Olav Hamnes aftrapte voor de eerste helft. Hans-Erik Toresen toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 5e minuut fantastisch redde op het schot van Lars-Olav Hamnes, die geheel vrij stond. Een late tackel van Jarl Ødegaard leidde er toe dat een tegenstander van Sommarsæte een schop kreeg en het uitschreeuwde van de pijn. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en trok de gele kaart. Jarl Ødegaard hielp de tegenstander op te staan en verontschuldigde zich. Een conflict leidde ertoe dat Stakkevollan BF een vrije trap kreeg na 6 minuten. Jarl Ødegaard trapte de bal goed. Een conflict leidde ertoe dat Stakkevollan BF een vrije trap kreeg na 8 minuten. Olof Engh trapte de bal goed. Sommarsæte's Lars-Erik Fiksdal speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Simen Rudi in de 11e minuut. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Simen Sandaker, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Sommarsæte's Lars-Erik Fiksdal speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Simen Rudi in de 15e minuut. De scheidsrechter was waakzaam en merkte een ernstige fout door Olof Engh op in de 16e minuut. Hij kreeg onmiddellijk een gele kaart. De supporters van Sommarsæte mompelden toen Stakkevollan BF een twijfelachtige vrije schop kreeg na 16 minuten vanuit een prachtige positie. Olof Engh deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Vidar Indergård kon in de 17e minuut bijna scoren door de bal over Hans-Erik Toresen te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Lars-Erik Fiksdal toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 19e minuut fantastisch redde op het schot van Ove Løset, die geheel vrij stond. Hans Tetlie greep de kans en loste een afstandsschot in de 22e minuut, hierdoor werd het toch een gevaarlijke situatie voor Lars-Erik Fiksdal. Sommarsæte's doelman moest zich letterlijk uitstrekken om de bal nog te stoppen. Sommarsæte's Lars-Erik Fiksdal speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Simen Rudi in de 23e minuut. Na 29 minuten, leek het doel van Sommarsæte iets te ver open toen Simen Sandaker vrij kwam, maar Lars-Erik Fiksdal bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Na 33 minuten, leek het doel van Sommarsæte iets te ver open toen Jarl Ødegaard vrij kwam, maar Lars-Erik Fiksdal bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. De supporters van Stakkevollan BF mompelden toen Sommarsæte een twijfelachtige vrije schop kreeg na 33 minuten vanuit een prachtige positie. Emanuel Bartnes deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Emanuel Bartnes gaf een goede vrije schop in de 35 minuut van de wedstrijd. Een onverwacht hard schot van Lars-Olav Hamnes in de 38e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Hans-Erik Toresen naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na een eerste helft, die ons nog steeds een gelijke stand toont, kunnen de spelers de rust goed gebruiken, voordat de tweede helft van start gaat.

MvdW
Simen Rudi

De supporters van Stakkevollan BF mompelden toen Sommarsæte een twijfelachtige vrije schop kreeg na 55 minuten vanuit een prachtige positie. Stig-Inge Sandvær deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Het afstandsschot van Wilhelm Sandal was net niet goed genoeg gericht en belandde naast de goal. Na 61 minuten wedstrijd kon Simen Rudi vrij uit halen. De Stakkevollan BF verdedigers kruisten hun vingers. Simen Rudi was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Na 62 minuten werd Sommarsæte een vrije schop toegekend die door Emanuel Bartnes werd getrapt. Na 64 minuten spelen, loste Sommarsæte's Lars-Olav Hamnes een pegel recht op het doel, een schot dat door Hans-Erik Toresen maar net onder de lat gered kon worden. Na 66 minuten, leek het doel van Stakkevollan BF iets te ver open toen Vidar Indergård vrij kwam, maar Hans-Erik Toresen bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Simen Sandaker had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 69e minuut, maar doelman Lars-Erik Fiksdal had nog een goede redding in huis. Lars-Erik Fiksdal maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Simen Sandaker in de 71e minuut. In de 72e minuut van de wedstrijd, kreeg Ove Løset een hele mooie scoringskans, maar Lars-Erik Fiksdal stond goed opgesteld en stompte de bal naast de linkerpaal. Een onverwacht hard schot van Jarl Ødegaard in de 73e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Lars-Erik Fiksdal naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Lars-Erik Fiksdal was volkomen kansloos in de 77 minuut, via de linkerpaal werd het 1-2. Lars-Erik Fiksdal toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Simen Rudi in de 87e minuut van de wedstrijd.