Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Vodafone Park
Toeschouwers: 10874 (Staanplaatsen: 8156, Zitplaatsen: 2501, VIP-plaatsen: 217)
Na de gebruikelijke teamfoto en het tossen, trapte Okan Koc af en begon de wedstrijd van vandaag. Een onverwacht hard schot van Zlatin Ibrahimović in de 5e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Lemi Uğurlubey naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Chen Jun Yan, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Indien Erhan Ascı de bal beter had kunnen drukken in de 9 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. In een ultieme poging, dook Gothic Souls's Lemi Uğurlubey naar de rechterpaal en pakte de bal na een schot van Zlatin Ibrahimović, wat anders zonder twijfel een doelpunt geweest was. Dit alles gebeurde in de 13e minuut. Lemi Uğurlubey maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Okan Koc in de 15e minuut. Na 16 minuten, leek het doel van BEŞİKTAŞK iets te ver open toen D.J. 赵云 vrij kwam, maar Arda Göksel Yalman bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Lemi Uğurlubey toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 22e minuut fantastisch redde op het schot van Zlatin Ibrahimović, die geheel vrij stond. Lemi Uğurlubey toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Zlatin Ibrahimović in de 25e minuut van de wedstrijd. Een conflict leidde ertoe dat Gothic Souls een vrije trap kreeg na 29 minuten. Lovis Schobel trapte de bal goed. Lemi Uğurlubey toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Okan Koc in de 30e minuut van de wedstrijd. Ondanks heftige protesten van Gothic Souls's keeper kreeg BEŞİKTAŞK een corner. Harun Elçin trapte de corner met veel effect voor het doel van de nog steeds opgewonden goalie. Ayrton Senna kon vrij uithalen, maar het schot ging net naast. Lemi Uğurlubey had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Zlatin Ibrahimović in de 36e minuut. D.J. 赵云 gaf een goede vrije schop in de 40 minuut van de wedstrijd. Na 43 minuten werd Gothic Souls een vrije schop toegekend die door Tamer Özgu werd getrapt. Lemi Uğurlubey toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 44e minuut fantastisch redde op het schot van Okan Koc, die geheel vrij stond. Na 45 minuten gespeeld te hebben, Moest Gothic Souls's doelman Lemi Uğurlubey de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Zlatin Ibrahimović. Na 45 minuten wedstrijd kon Okan Koc vrij uit halen. De BEŞİKTAŞK verdedigers kruisten hun vingers. Okan Koc was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. In de 47e minuut schoot Okan Koc op wat een open doel leek, maar Lemi Uğurlubey zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde.

Nadat de scheids in de rust een nieuw erwtje in zijn fluit had gedaan, floot hij vrolijk af voor het begin van de tweede helft. Okan Koc rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 51e minuut de bal in doel. Lemi Uğurlubey kon er niks aan doen en nu was het 1-0. Na 54 minuten, leek het doel van BEŞİKTAŞK iets te ver open toen Erhan Ascı vrij kwam, maar Arda Göksel Yalman bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Arda Göksel Yalman toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Erhan Ascı in de 56e minuut van de wedstrijd. Garip Yalçınkaya trapte de bal goed in de 58 wedstrijdminuut. BEŞİKTAŞK wisselde Okan Koc. Zijn vervanger Vicente Arias kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Na 59 minuten wisselde BEŞİKTAŞK Zlatin Ibrahimović voor Berke Gümüşsoy. Gothic Souls wisselde Erdinç Sarıalp. Zijn vervanger Ege Nesip kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. De wissel was terecht, Harun Elçin was aan het einde van zijn Latijn. Özkan Dönmez kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. Lemi Uğurlubey toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Berke Gümüşsoy in de 62e minuut van de wedstrijd. Een aanvaller van Gothic Souls wist de bal via een tegenstander achter te trappen en zo een hoekschop te versieren. Filomeno Olivos krulde de bal in de 65e minuut prachtig voor het doel. De corner eindigde in een enorme kans voor Paul Gustafsson, maar BEŞİKTAŞK's Arda Göksel Yalman maakte een solide redding. 67 minuten in de wedstrijd nam Levent Itzov een inworp, en de bal kwam snel weer in het spel dankzij Lovis Schobel. Het publiek was ervan overtuigd dat Erhan Ascı's extreem harde schot, nadat hij vrij was komen te staan, er in ging, maar Arda Göksel Yalman was meedogenloos in de 69e minuut van de wedstrijd In de 70e minuut kreeg Gothic Souls een hoekschop waarvoor Filomeno Olivos op zijn gemak richting de cornervlag wandelde. Na een mooie corner kreeg Filomeno Olivos de kans voor een gevaarlijk schot. Ondanks dit kon Arda Göksel Yalman eenvoudig redden. Arda Göksel Yalman toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Erhan Ascı in de 72e minuut van de wedstrijd. In de 72e minuut van de wedstrijd stond Erhan Ascı perfect opgesteld om een schot op het doel te wagen, maar BEŞİKTAŞK's Arda Göksel Yalman had geluk en kreeg de bal te pakken. Gothic Souls's Lemi Uğurlubey speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Berke Gümüşsoy in de 80e minuut. Met wat geluk nam Berke Gümüşsoy de bal af van een tegenstander en na 83 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Lemi Uğurlubey, het was nu 2-1. Na 90 minuten gespeeld te hebben, Moest BEŞİKTAŞK's doelman Arda Göksel Yalman de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Tamer Özgu. Na 94 minuten werd BEŞİKTAŞK een vrije schop toegekend die door Ayrton Senna werd getrapt. Een conflict leidde ertoe dat Gothic Souls een vrije trap kreeg na 96 minuten. Tamer Özgu trapte de bal goed. Na 98 minuten werd een verdediger van Gothic Souls gedwongen de bal achter de doellijn te koppen ten koste van een hoekschop. Chen Jun Yan ontfermde zich over de corner. De scheidsrechter blies voor de laatste keer op zijn fluitje en het publiek stond op en juichte toen het duidelijk was dat BEŞİKTAŞK na een zeer gelijk opgaande partij gewonnen had.