Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Camp Nou
Toeschouwers: 10908 (Staanplaatsen: 8182, Zitplaatsen: 2509, VIP-plaatsen: 217)
De zon scheen, het gras was pas gemaaid en het publiek juichte toen Seyfettin Onursoy de wedstrijd begon met zijn aftrap. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Matteo Mata de bal rechts van Aşık Tunçdağ in doel na 11 minuten,0-2. AYAZAĞA FK's Aşık Tunçdağ speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Matteo Mata in de 23e minuut. De 1-2 ontstond door een knoert van een fout in de verdediging. Seyfettin Onursoy nam het kadootje dankbaar in ontvangst en schreef het doelpunt op zijn naam. Na 31 minuten wedstrijd kon Matteo Mata vrij uit halen. De ◄▌Anatolia Athletic▐► verdedigers kruisten hun vingers. Matteo Mata was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. De supporters van AYAZAĞA FK mompelden toen ◄▌Anatolia Athletic▐► een twijfelachtige vrije schop kreeg na 34 minuten vanuit een prachtige positie. Caroll Baskin deed jammer genoeg niet veel met deze kans. In de 35e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Derman Soysaldı van ◄▌Anatolia Athletic▐►, maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. De wissel was terecht, İrfan Sancar was aan het einde van zijn Latijn. Atabek Makbul kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. AYAZAĞA FK wisselde Samy Froidefond. Zijn vervanger Leszek Kornasiewicz kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Na een redelijk ruwe tackel kreeg AYAZAĞA FK's Muzafer Cannavaro een vrije schop in de 40 minuut. ◄▌Anatolia Athletic▐►'s Derman Soysaldı speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Leszek Kornasiewicz in de 44e minuut. AYAZAĞA FK's Aşık Tunçdağ speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Özkan İğdemir in de 45e minuut. Indien Seyfettin Onursoy de bal beter had kunnen drukken in de 46 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Het publiek was zeer ontevreden toen het thuisteam ging rusten met een achterstand.

Beide teams kwamen fris van geest het veld weer op voor de tweede helft. De scheidsrechter floot om Özkan İğdemir duidelijk te maken dat hij mocht aftrappen. In de 58e minuut schoot Seyfettin Onursoy op wat een open doel leek, maar Derman Soysaldı zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 63e minuut schoot Seyfettin Onursoy op wat een open doel leek, maar Derman Soysaldı zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. De wissel was terecht, Özkan İğdemir was aan het einde van zijn Latijn. Winnie Winger kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. De supporters van ◄▌Anatolia Athletic▐► mompelden toen AYAZAĞA FK een twijfelachtige vrije schop kreeg na 65 minuten vanuit een prachtige positie. Atabek Makbul deed jammer genoeg niet veel met deze kans. ◄▌Anatolia Athletic▐►'s Derman Soysaldı speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Leszek Kornasiewicz in de 68e minuut. Een inworp in de 72 minuut werd genomen door Doğuhan Özluer met Leszek Kornasiewicz als ontvanger, die de bal snel door paste. Derman Soysaldı toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 74e minuut fantastisch redde op het schot van Leszek Kornasiewicz, die geheel vrij stond. Na 77 minuten werd AYAZAĞA FK een vrije schop toegekend die door Doğuhan Özluer werd getrapt. ◄▌Anatolia Athletic▐► wisselde Ali Kaan Ciner. Zijn vervanger Mete Taçkın kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Aşık Tunçdağ toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Matteo Mata in de 80e minuut van de wedstrijd. Een onverwacht hard schot van Seyfettin Onursoy in de 81e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Derman Soysaldı naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. ◄▌Anatolia Athletic▐►'s Derman Soysaldı speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Seyfettin Onursoy in de 81e minuut. Derman Soysaldı toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Seyfettin Onursoy in de 81e minuut van de wedstrijd. In de 83e minuut schoot Matteo Mata op wat een open doel leek, maar Aşık Tunçdağ zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Met wat geluk nam Seyfettin Onursoy de bal af van een tegenstander en na 85 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Derman Soysaldı, het was nu 2-2. Een conflict leidde ertoe dat AYAZAĞA FK een vrije trap kreeg na 92 minuten. Leszek Kornasiewicz trapte de bal goed.