Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Cloud Park
Toeschouwers: 10886 (Staanplaatsen: 8165, Zitplaatsen: 2504, VIP-plaatsen: 217)
De zon scheen, het gras was pas gemaaid en het publiek juichte toen Anıl Cenk Tanacan de wedstrijd begon met zijn aftrap. De 0-1 viel in de 7e minuut. Erhan Ascı roste de bal van dichtbij, onbereikbaar voor de keeper net onder de lat. %goalkeeperdId% maakte een geweldige redding, door het schot van Anıl Cenk Tanacan in de 11e minuut te pakken. Black Cloud FC's Tolga Kural speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Erhan Ascı in de 13e minuut. Na 15 minuten verloor een verdediger van Black Cloud FC de bal, die over de doellijn rolde en Gothic Souls kreeg zo een hoekschop. Filomeno Olivos nam de hoekschop. Een inworp in de 16 minuut werd genomen door Dionisio Pereyra met Atalan Tosunoğlu als ontvanger, die de bal snel door paste. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Erhan Ascı de bal rechts van Tolga Kural in doel na 20 minuten,0-2. Na 23 minuten wedstrijd schoot Anıl Cenk Tanacan zonder aarzelen de bal rechts van Lemi Uğurlubey, 1-2. Black Cloud FC's Tolga Kural speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van D.J. 赵云 in de 26e minuut. Gothic Souls's Erdinç Sarıalp stal de bal voor de voeten van zijn tegenstander na de inworp van Dionisio Pereyra in de 29 minuut. Een inworp in de 39 minuut werd genomen door Erdinç Sarıalp met Levent Itzov als ontvanger, die de bal snel door paste. In de 44e minuut schoot Erhan Ascı op wat een open doel leek, maar Tolga Kural zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde.

Na het gebruikelijke lauwe bakkie pleur en de daarbij behorende tactische aanwijzingen van de coach, verschenen de spelers weer blij van zin in de wei. Na 52 minuten kon Gothic Souls's Erhan Ascı vrij uithalen en eenvoudig de bal in doel voorbij de kansloze Tolga Kural schieten, 1-3. In de 55e wedstrijdminuut kon Erhan Ascı vanuit een zeer goede positie de bal met weinig moeite langs de linkerzijde van Tolga Kural in doel knallen, 1-4. De Black Cloud FC defensie was te laat toen Erhan Ascı er in de 65e minuut vandoor ging en de 1-5 links van de onzekere Tolga Kural binnen tikte. Black Cloud FC's Anıl Cenk Tanacan werd gewisseld voor Stefan Motyl. Black Cloud FC's Ahmet Kağan Kutsoy werd gewisseld voor Hayati Seyyid. Black Cloud FC's Atalan Tosunoğlu werd gewisseld en wenste zijn vervanger Sven-Ove Björkqvist succes toe. Onder applaus verliet Gothic Souls's Erdinç Sarıalp het veld. Ege Nesip loste hem af in de 67e minuut. Stefan Motyl vuurde een kanonschot af op doel in de 70e minuut, maar de bal raakte de dwarslat en vloog in de tribune. In de 71e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Lemi Uğurlubey van Gothic Souls, maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. Erhan Ascı had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 75e minuut, maar doelman Tolga Kural had nog een goede redding in huis. Met meer geluk dan wijsheid, kon Black Cloud FC's doelman Tolga Kural de bal onder controle krijgen toen Erhan Ascı hem over hem heen probeerde te stiften. De wissel was terecht, Levent Itzov was aan het einde van zijn Latijn. Aytek İmar kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. Ondanks heftige protesten van Black Cloud FC's keeper kreeg Gothic Souls een corner. Filomeno Olivos trapte de corner met veel effect voor het doel van de nog steeds opgewonden goalie. De corner leidde ertoe dat Gothic Souls's Ege Nesip een gevaarlijk schot op het doel kon lossen welke Tolga Kural ondanks wat moeilijkheden toch kon pakken. Een onverwacht hard schot van Stefan Motyl in de 81e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Lemi Uğurlubey naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. De supporters van Gothic Souls mompelden toen Black Cloud FC een twijfelachtige vrije schop kreeg na 82 minuten vanuit een prachtige positie. Romulo Cordarell deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Tolga Kural maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Erhan Ascı in de 84e minuut. Tolga Kural maakte een fantastische redding in de 85 van de wedstrijd, toen Erhan Ascı een schot op het doel loste. Indien Stefan Motyl de bal beter had kunnen drukken in de 87 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Black Cloud FC's Tolga Kural toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 89e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Black Cloud FC te voorkomen. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Erhan Ascı oog in oog kwam te staan met Tolga Kural in de 91 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. Na wat achteloos verdedigen kon Hayati Seyyid de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 2-5. Black Cloud FC slaagde er niet in om de punten thuis te houden ondanks de gelijkopgaande wedstrijd.